Related Articles

8 Comments

 1. 1
  Avatar

  octav

  DUMNEZEU NU DOARME SI NU IARTA!!! IN VECII,VECILOR ,AMIN!!!

  Reply
 2. 2
  Avatar

  octav

  DUPA ,FAPTA SI RASPLATA!!!

  Reply
 3. 3
  Avatar

  Andrei

  Hai mars bai octave. Pupa alte cururi. Au anulat astia etapa in Giro din cauza vremii, nu va fi o drama ca aici a fost pusa pe prmul loc siguranta sportivilor!

  Reply
 4. 4
  Avatar

  octav

  Marş să-i spui mamei tale! ţărănoiule

  Reply
 5. 5
  Avatar

  Andrei

  Aici nu vorbim de mame, dar daca tu vrei ii poti spune scroafei care te-a fatat ca au spus baietii ca data viitoare sa isi regleze ma i bine fundul. Au fost 20 la posta pe care i-au administrat-o aseara si scroafa nu a guitat deloc. Io fi placut la fel de mult ca atunci cand tea cacat oe tine, avorton mic ce esti!

  Reply
 6. 6
  Avatar

  octav

  Tu eşti genul de “A spus mama sa-i sugi pula!” Mi-am dat seama paracioasa mică sodomizata de toţi prietenii matii , hermafrodito!

  Reply
 7. 7
  Avatar

  Pavel Daniel

  Despre ce vorbim noi aici?? Despre turul romanieu cu siguranta, NU!!!

  Reply
 8. 8
  Avatar

  octav

  Scuze Daniel de limbajur incestuos,dar cu minoritatile sexuale nu poti vb. alt cumva! Nu doar ploaia a stricat turul , ci proasta organizare, lupta fara fod si fara forma a unora din fed. si vb. si de marele pRESEdinte novak-k, in loc sa vada ce si cum, sa se puna de comun accord cu restul oamenilor, sa gaseasca o cale de mijloc, sa gaseasca finantare ,sa caute solutii intr-un comun accord legal , nu cu japca sau cu amenintari nefondate si nevadite, in loc sa creeze un spirit constructive pe planul bugetar si pe sponsorizari existente si daca se poate si pe atragere de fonduri externe, sa realizeze ceva ce toata lumea asteapta: CRESTEREA INTERESULUI PT. ACESTA RAMURA SPORTIVA ! NU cearta ca la usa cortului si deturnari de fonduri , nu imagine de MAHALA, nu prin cuvinte si idei luciferiene se va face ceva in ciclism,ci prin pragmatism si buna cooperare se realizeaza ceva, nu prin divide si cucereste!!!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.