Related Articles

3 Comments

 1. 1

  Carste Constantin

  Nu ai sa faci cariera in ciclism cu astfel de mentalitate “AM TERMINAT PRIMUL DINTRE CICLISTII ROMANI ” . Acest virus este inoculat de antrenorii de la Petrolul
  ( Ciocan) . Esti fericit ca ai terminat o cursa ? Dar pe ce loc si la ce distanta de timp ?
  Ar trebui sa-ti fie rusine de tine n nu sa fi multumit ca ai fost primul roman .Nu vei simti niciodata gustul victoriei in cursele internationale cu asemenea educatie sportiva . Daca te raportezi la ciclismul din Romania esti ratat , mai bine renunta, este o totala pirdere de timp. Poate esti foarte tanar si nu ai experienta necesara . Incearca si studiaza traiectoria lui Anghelache , s-au amintesteti ce ti-am spus la Valeni . Probabil ai uitat . Tineretea …

  Reply
 2. 2

  coman bogdan

  Daca dumneata esti asa mare manager, oamenii pe care i-ai avut de ce nu au facut in viata lor un rezultat. Eu de bine de rau am pus umarul la castigarea unui tur al Romaniei. Plus ca la Miercurea Ciuc nu am stat cu mainile in san. M – am batut la catarari, am venit la unele in priimi 3 in conditiile in care m-am batut cu cei mai buni ciclisti din est ( la anu o sa ii vedeti la Lampre ) . Eu nu fac ciclism de dimineata pana seara. Am scoala, mai fac una alta. Daca dumneavoastra erati cineva in ciclism altfel ar fi aratat acesta in momentul de fata. Ati fost la atatea echipe si nu ati realizat nimic. In 3 ani de cand fac ciclism lumea ma cunoastea mai mult decat pe dumneavoastra si sigur o sa mai auziti de mine de acum in colo. Nu mi-l dati exemplu pe var-miu ptr ca eu zi de zi sunt langa el. Aceeasi mentalitate o am si eu. Gratie rezultatelor lui, dumneavoastra v-ati facut un renume, iar cand a fost vorba sa il recompensati ati impartit banii jumi-juma fara sa va fi adus cel mai mic aport in ceea ce priveste pregatirea lui. Cei care l-au ajutat sa castige turul au fost nea Mircea Romascanu .
  Daca va credeti bun in maseria pe care o faceti sa imi prezentati si mie un program de antrenament si un produs finit al dumneavoastra ( domnul Ciocan a dat campioni pe banda rulanta, nationali si internationali) ?! La Valeni mi-ati promis marea cu sarea si am cules nisipul .

  Reply
 3. 3

  coman bogdan

  nu ma limitez la faptul ca am iesit primul roman. Pentru mine este o chestie de moral. Sunt in al 3 lea an de ciclism si totusi am realizat mult mai multe decat au realizat altii intr-o viata.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.