Related Articles

3 Comments

 1. 1

  Carste Constantin

  Care este moralul tau ? Sa termini cursa , primul dintre romani ? Ce valoare au ciclistii romani in aceasta competitie ? Cred ca nu au nici o valoare . Si atunci pe cine vrei sa intrci in clasamentul general final ? De ce nu stai de vorba cu antrenorul tau , poate iti da anumite sfaturi care te mai pot pondera in mandria si egoismul tau .Nu cred ca este bine ca la varste ta sa-ti urmaresti colegii in pluton sa sosesti inaintea lor . Cred ca iti doresti mai mult sa devi un ziarist decat ciclist . Pana acum ca ciclist nu anunti nimic ,ca ziarist “merge”.Peter Sagan este de varsta ta si de este de trei ani in PROTUR ???!!!

  Reply
 2. 2

  coman bogdan

  Iar nu ai habar ce vorbesti. Sagan are un grup de persoane pe langa el care se ocupa ca totul sa mearga asa cum trebuie. Cum spuneam si mai devreme, daca ar fi fost ceva de capul tau ai fi lansat niste nume in ciclismul romanesc. Nu ai fost in stare sa-ti inveti baiatul asa ca nu imi da mie sfaturi si vezi-ti de treaba.

  Reply
 3. 3

  Monica

  Avem atat de putine valori, incat e pacat sa le atacam! Bravo, Bogdan, si nu pune la suflet rautatile! Tu vezi-ti de treaba si vei avea numai de castigat!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.