Related Articles

28 Comments

 1. 1
  Avatar

  Sergiu

  Stii Bogdane, care e culmea nesimtirii la selejan?

  Dupa ce am primit pe mail instintarea de la MTS, a urmat un mail din partea “consiliului de administratie al FRC” in care eram instintati ca totul decurge conform planului in legatura cu AG din 5 decembrie, si eram rugati cu totii sa respectam termenul limita de trimitere a imputernicirilor.
  Pur si simpu imi este imposibil sa cred ca selejan este atat de prost.

  Reply
  1. 1.1
   Bogdan Drăghia

   Bogdan Drăghia

   Am facut si eu rost de acel comunicat, dar cred ca era redactat inainte de a deveni publica decizia Ministerului, asa ca am considerat inutila publicarea lui. Sper ca in acest moment lucrurile sa se linisteasca si cineva sa isi indrepte atentia si spre sportivi. Ei sunt singurii care au avut de pierdut din tot acest scandal.

   Reply
 2. 2
  Avatar

  Costin

  Ramane, dar doar inca putin.

  Reply
 3. 3
  Avatar

  campionii velodromului

  Mai de ce vorbiti asa despre un mare secretar general care atatia ani sa zbatut sa nu piarda banii, iar acum cand nu-i mai are, crede ca toti sunt prosti.
  Ce facea cu macrameu ?pai daca nu avea activitate CROSETA calcaiu iar acum poate face restul.
  Dute Vasi si te culca,
  Ca-ai obosit de atata MUNCA,
  Ai picat,si nimeni nu te mai asculta.

  Reply
 4. 4
  Avatar

  Costin

  Ahh gata Sergiu e Siminica.

  Reply
  1. 4.1
   Bogdan Drăghia

   Bogdan Drăghia

   @Costin
   Va rog frumos nu aduceti jigniri celorlalte persoane care au comentat

   Reply
 5. 5
  Avatar

  BRD Office

  Comunicatul trimis in aceasta seara de Selejan, in numele asa zisului consiliu de administratie este un fals grosolan. Un colaj cu semnaturile membrilor si stampila veche a federatiei, care sunt luate de pe alt document. Felicitari Bogdan Draghia pentru ca nu l-ai publicat aici, asa cum s-a intamplat, din pacate, mai devreme cu extrasul de cont BRD fals.

  Reply
 6. 6
  Avatar

  Pro Romania

  Haloooo!

  Reply
 7. 7
  Avatar

  Liviu Iordache

  Cinci membri din 9 inseamna jumatate plus 1! MTS – cuib de repetenti, care oricum nu mai are obiectul muncii, dupa ce a imprastiat toate bazele sportive, iar astazi a primit un buget mai mic decit anul trecut, cind a fost catastrofal, dovada ca nu s-a obtinut niciun titlu mondial in 2013, doar 7 medalii la mondiale, 3 de argint si 4 de bronz, o rusine fara precedent in istoria Romaniei! Daca 5 inseamna mai putin de jumatate avem probleme mari…

  Reply
  1. 7.1
   Avatar

   Sergiu

   Din totdeauna a fost nevoie de sase membrii pentru ca adunarea CA să fie statutara. Selejan a ştiut foarte bine acest lucru, numai ca el a crezut ca încă mai merge cu ” cioara vopsită”

   Reply
  2. 7.2
   Avatar

   repetentii

   9/2=4,5
   4,5+1=5,5

   5<5,5 qed

   Reply
 8. 8
  Avatar

  Lupas

  9:2=4,5+1=5,5
  5 nu reprezinta jumatate+1

  Reply
  1. 8.1
   Avatar

   Cristian

   Ce avocatel esti tu mai….! Apuca-te tu acum sa comentezi la ce a decis un secretar de stat dupa ce s-a stat trei ore la consultari cu legea si statutul in fata! Salajan este compromis iar forfota prin celelalte federatii a inceput ! De fapt e inceputul sfarsitului! Ce s-a intamplat pe 26, 27 si 28 in sediul federatiei si la minister este o premiera in Romania asa ca lasa-ne cu virgule…….

   Reply
 9. 9
  Avatar

  Sergiu

  Când MTS-ul a decis ca întâlnirea de la Marghita este nestatutara toţi susţinătorii lui selejan au cerut să fie respectată, pe motiv ca MTS-ul este organul superior. Acum ca nu le-au dat dreptate a devenit un cuib de repetenţi.

  Reply
 10. 10
  Avatar

  Sergiu

  Când MTS-ul a decis ca întâlnirea de la Marghita este nestatutara toţi susţinătorii lui selejan au cerut să fie respectată, pe motiv ca MTS-ul este organul superior. Acum ca nu le-au dat dreptate a devenit un cuib de repetenţi. Astă e o atitudine tipică de politicieni. Toţi îşi întorc fundu după cum bate vântul.

  Reply
 11. 11
  Avatar

  Sergiu

  Penibilul în care a ajuns selejan este greu de imagimat. Am mai primit un mail în care ne transmite ” consiliul de administraţie” ca au luat la cunoştinţă decizia MTS-lui, numai ca aceasta este doar un punct de vedere şi nu o vor lua în considerare. Din punctul lor de vedere Ede rămâne demis iar AG va avea loc în 5 dec. De ce nu au aplicat acerasi gândire şi dată trecută la problema cu Marghita?
  Este adevărat ca rolul MTS-ului este acela de a controla şi de a supraveghea activitatea federaţiilor, însă dacă acesta spune ca ai greşit,ce rost mai are să te impotribesti pt ca niciodată nu vor câştiga în instanţăcu o asemenea decizie împotriva lor.

  Reply
 12. 12
  Avatar

  Liviu Iordache

  Lupas, sper ca nu esti Pavel, ca te faci de ris! daca se trece de jumatate este statutar! De aia se fac organisme cu numar impar de membri, sa nu existe balotaj, adica dincolo de 50 la suta este indeplinirea conditiei de majoritate! Ce vrei, sa-l taie pe unul din membri in 2 sa faca majoritate? Majoritatea este ceea ce este peste! Mai oameni buni, la cita minte aveti va meritati soarta, ciclocrosul va maninca, picnicul este la capatul muncii voastre! Oricum, Novak a spus ca nu are nevoie de banii MTS (ca sa nu fie controlat, evident), ca gaseste sponsori! S-a ales praful, iar perspectiva se vedea limpede de la un Tur al Romaniei cu 6 etape cu prolog cu tot si 4 transbordari de sute kilometri!

  Reply
 13. 13
  Avatar

  campionii velodromului

  Jumatate+1 din 9 sunt 5.5 deci mai mult de 5, cum nu poti taia pe nimeni in doua sunt 6 iar daca este numar par de membrii votul presebintelui este decisiv .Daca nu stii m-ai studiaza mai Liviule.

  Reply
  1. 13.1
   Avatar

   Cristian

   Se scrie “mai studiaza” nu m-ai studiaza! Apropo de studiat !

   Reply
  2. 13.2
   Avatar

   Liviu Iordache

   Sa va iau altfel cu calculele, sa nu mai cadeti in ridicol: 5 din 9 inseamna majoritate! Hotaririle se iau cu majoritate de voturi! Daca 5 din 9 nu este majoritate impuscati-l pe Pitagora, pe Einstein, pe arabii care au inventat cifrele si in general rasa umana, care s-a cretinizat in asa hal incit nu poate pricepe lucrurile cele mai simple, iar pentru ei democratie este sa-si dea cu parerea. Asadar, in toate statutele, legile, oriunde se stabileste ceva prin vot se vorbeste de majoritate, iar 5 din 9 este majoritate orice am spune noi, despicatorii firului in jumatate plus 1!

   Reply
 14. 14
  Avatar

  Costin

  Macar de-ar exista Turul Romaniei, eu cred ca nu il intereseaza sa il faca nicicum, oricum nu e in stare.

  Reply
 15. 15
  Avatar

  Gagniuc Narcis

  Poate o sa fie bine.

  Reply
 16. 16
  Avatar

  Marin

  Dupa ce Novak a devenit presedintele FRC, Selejan a inceput sa “contrapedaleze” in ceea ce priveste Turul Romaniei. Interesul sau era doar ca noul ales sa clacheze si sa se “umple de bube negre” pt. a-si murdari imaginea.
  Cu un Tur iesit ca cel al Sibiului cu ce tupeu mai putea vorbi cineva negativ de Novak ?
  Un Tur reusit se organizeaza cu 1 an inainte si nu doar cu cateva luni cum i-a fost “pus in brate” de Selejan.
  Plus ca efortul financiar pt. organizarea Turului Romaniei mi se pare injustificat atat timp cat ciclistii si cluburile abia supravietuiesc.

  Reply
 17. 17
  Avatar

  ProRomania

  Domnule Marin,
  Vedeti ca domnul Novak a facut Turul Romaniei cu banii din sponsorizarile aduse de Vasile si FRC in general. Lasati vrajeala!
  Ce •••• ••• va invartiti in jurul celor 5 membrii din consiliul de administratie? Chiar sunteti •••••••. Din cei 9 membrii ai consiliului de administratie, Novak are doar pe Zemianschi cu el. Despre ce vorbim aici? Sunt 2 contra 6.
  Cum are tupeul Carmen Trocala sa se lege de faptul ca 5 nu este jumatate + 1 din 9 (care de fapt sunt 8 pt ca unul este post liber) cand stie prea bine ca Novak nu are sustinere deloc in CA si sunt 6 oameni contra la 2? Si mai vorbea Novak ca nu are sustinere din partea MTS.
  Aviz tuturor sustinatorilor lui Novak! Cum naiba sa acceptati faptul ca Novak este dispus sa renunte la banii de la MTS in favoarea celor “vezi doamne” de la sponsori? Asta e manager? Dar ce au 10 miliarde de la stat? Musca? Sau poate fi tras la raspundere pentru fiecare leu cheltuit? Daca avea sponsori tari ii baga in Turul Romaniei si il faceau de picau toti in fund. Dar….
  Deja declaratiile lui Novak au depasit chiar si sfera penibilului
  Au o saptamana de cand cauta ca soarecii in FRC si se lauda ca s-au cheltuit bani la modul 10 lei si 5 lei pe altceva decat ceea ce ar trebui.
  Io as zice sa fugiti cat mai aveti timp pentru ca doamne fereste sa declare unul din angajatii FRC ca avea vreo 10000 de euro intr-un sertar sau vre-un ceas ceva mai scump! E penal baieti! Cazier daca nu stiati! Sa vad atunci daca Novak va tine partea cand dati cu subsemnatul pe la procuratura. 🙂
  Aaaa… Si Novak mai nou nu mai are nicio problema cu Vasile. Pai nu se lauda el ca il desfiinteaza si il baga la puscarie? Rusine domnule Novak
  Este ultimul meu mesaj pentru ca realizez ca nu se vrea binele ciclismului Romanesc
  Va doresc sa va doriti din toata inima sa scapati de Novak si sa nu puteti sa faceti asta, pentru ca asta meritati!
  Numai binek

  Reply
  1. 17.1
   Avatar

   Sergiu

   Înainte să îţi răspund la mesajul tău vreau să îţi atrag atenţia asupra vocabularului pe care-l foloseşti. Degeaba începi cu “domnule” dacă după zece cuvinte îl jignesti. Vocabularul asta de tip Rahova nu are ve cauta în spaţiul public.

   Dacă cunoşti atât de bine situatia sponsorizarilor faţă de turul româniei fa-o publică să vedem şi noi banii aduşi de selejan şi FRC.
   Urmează un mic exerciţiu de matematică clasa I . Numărul membriilor CA cât şi componentă acestuia poate fi modificat doar de AG. În momentul de faţă CA este format din 9 persoane. În cazul în care unul din cei 9 dispare, indiferent de motive locul rămâne VACANT, nu se desfiinţează. Persoana care urmează să ocupe locul vacant urmează a fi aleasa în AG, sau trebuie angajat alt antrenor, în cazul de faţă. Regulă conform careia trebuie să fie minim şase membrii prezenti este valabilă de ani de zile, de pe vremea când nimeni nu auzise de Ede.
   Tu, împreună cu încă vreo două persoane, la-ţi acuzat pe Ede de o grămadă de porcarii, ca a furat o grămadă de bani, însă niciunul din voi nu are vreo dovadă. Nu faceţi altceva decât să daţi din gura mult, prost şi fără rost. Ceea ce mă face să trag concluzia ca nu sunteţi altceva decât niste papagali.
   Dacă vreunul din angajaţii FRC îşi ţin averile şi bijuteriile în birourile unei instituţii publice înseamnă ca sunt niste proşti, prin urmare îşi merită soarta.
   Sper din tot sufletul să fie ultimul tău mesaj. Esti şi vei rămâne un anonim, un om fără coloană vertebrală, una din slugile lui selejan.

   Reply
  2. 17.2
   Avatar

   sergiu

   @proromania

   Tu vorbesti de 5-10 lei cheluiti aiurea. Eu iti spun tie ca pe statul de plata al salariilor pe luna noiembrie 2012 selejan apare cu un salariu NET de 18.000 RON, asta ca sa vezi si tu de fapt despre ce vorbim noi aicea.
   M-am saturat deja de propaganda voastra de tip stalinisto – comunista. Sunteti o adunatura de mafioti in spatele lui selejan, care ani la rand ati furat din banii publici(reparatii auto fictive, zeci de abonamente la telefonie mobila desi sunteti o mana de oameni angajati, o gramada de deconturi ilegale, bonuri de combustibil pe care mai apar si alte produse, si lista e lunga). Acum cand a venit cineva si vrea sa-si bage nasul in ”afacerea” voastra, va agitati ca popcornul pentru ca stiti ca vi se pregateste cate un pat la Jilava sau Rahova, dupa preferinte.
   Acolo va doresc sa va viziteze colindatorii.

   Reply
 18. 18
  Avatar

  Cristian

  Mister Bogdan! Banii vostrii sunt la mine Cristian, stati linistit. Si ceasurile si cutiile cu aur etc. Vi le tin eu pana iesiti de la parnaie !

  Comentarii mai penibile nu am gasit in viata mea ! Cati ani aveti voi la comun ? 4 ani ? Treziti-va la realitate ca la parnaie la visatori umbla sula-n dormitor !

  Reply
 19. 19
  Avatar

  Stan

  Cascadorii rasului!!!!!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.