Related Articles

17 Comments

 1. 1
  Avatar

  Pro Romania

  Ce este asa absurd domnule Draghia? Nu asa trebuia sa se intample avand in vedere abuzurile facute de domnul Novak? Nu asa trebuia sa se intample avand in vedere faptul ca FRC nu mai are presedinte din data de 12.11.2013?
  Un titlu total neinspirat!

  Reply
  1. 1.1
   Bogdan Drăghia

   Bogdan Drăghia

   Absurda este intreaga situatie de la FRC. Vi se pare normal ca presedintele si secretarul general sa se demita, respectiv sa se suspende reciproc? Vi se pare normal intreg acest scandal?

   Reply
 2. Pingback: Disputa Novak-Selejan se va tranșa la vot, în 5 decembrie. Poate… | FreeRider.ro - Revista de biciclete

 3. 2
  Avatar

  sergiu

  @Pro Romania: Credeam ca ai inteles cum sta treaba cu asa zisa adunare a CA de acum 2 sapt. Este ilegala, abuziva si nestatutara. Deci, nu are cum sa fie luate in considerare deciziile respective.

  Convocatorul prezentat este inregistrat la data de 26.11.2013 si semnat de selejan. Problema este ca individul respectiv a semnat in aceeasi zi notificarea prin care a luat la cunostinta ca a fost suspendat din functia de secretar general DIN DATA DE 25.11.2013. Prin urmare, orice hartie semnata,de el, dupa acea data devine nula.

  Reply
 4. 3
  Avatar

  Pro Romania

  Domnule Draghia,
  Vi se pare normala toata situatia din tara (putere vs opozitie)?
  Nu mai exagerati cu acea situatie aberanta pentru ca se intelege ca ii tineti partea domnului Novak si adunarea FRC de alegeri este aberanta.
  Mi-as dori sa schimbati titlul cu o nuanta mai impartiala.

  Domnule Sergiu,
  De unde stiti ca adunarea CA este ilegala? pt ca a spus asa domnul Novak?
  Vedeti ca MTS nu s-a pronuntat daca este legala sau ilegala. Asa ca… domnul Novak nu este presedinte si incepand cu data de 12.11.2013 nu are dreptul si autoritatea sa ia nicio decizie.
  Va mai dau o veste domnule Sergiu! V-am mai spus da cititi statutul dar nu ma ascultati.
  Personalul angajat din FRC nu poate fi dat afara ca vrea sau nu presedintele. Consiliul de administratie are putere asupra acestui aspect.

  Reply
  1. 3.1
   Avatar

   Sergiu

   Poţi să citeşti regulamentul şi statutul de 100 de ori. Dacă îl citeşti printre rânduri sau cu ochii închisi, degeaba.
   Personalul angajat la FRC incriminat cu a fost demis ci suspendat!!! Dar dacă citeşti printre rânduri sau doar ce vrei nu ai de unde să sti.

   Reply
 5. 4
  Avatar

  florin

  Adunarea generala din 5 dec e binevenita pt ca asa si numai asa se poate rezolva acest confict care sfasie ciclismul romanesc si asa mai mult decit fragil. Toti membrii afiliati suspendati sau nu sportiv trebuie sa hotarasca asupra ce urmeaza .Cei care nu vor participa nu mai au dreptul moral sa declare ca alegerile si hotararile sunt corecte sau nu, daca au ceva de spus sa o faca in fata adunarii si sa isi sustina punctele de vedere si propunerile altfel degeaba vorbesc pe la colturi.Indiferent ce va hotari aceasta adunare trebuie respectat de toata lumea iar cei alesi sa conduca sa fie respectati dar si cei alesi sa respecte pe toata lumea mica dar vivace a ciclismului.Eu abia astept…

  Reply
  1. 4.1
   Avatar

   Sergiu

   Poţi să o aştepţi mult şi bine, deoarece aceasta nu va avea loc. Şi chiar dacă slugile lui selejan încă mai cred în el şi se vor prezenta la ada zisă şedinţă, nu vor avea cvorum, deci vor pleca acasă.

   Reply
 6. 5
  Avatar

  Costin

  Pro Romania = Selejan?

  Reply
  1. 5.1
   Avatar

   abracadabra

   Sergiu = Novac?

   Reply
   1. 5.1.1
    Avatar

    Sergiu

    Sergiu = Neidoni Sergiu.
    Abracadabra = nimeni.

    Reply
    1. 5.1.1.1
     Avatar

     Sergiu

     Sa nu uiti sa te duci repede pe google sa vezi cine e Neidoni asta, ”fraieru’ asta care e sluga lui EDE” si face pe desteptul pe aici.

     Reply
 7. 6
  Avatar

  Marin

  Mizeria din FRC iese la suprafata “negru pe alb”, citti blogul unei persoane care participa la inventarul actelor Federatiei Romane de Ciclism
  http://radusiralu.ro/?p=1651

  Reply
 8. 7
  Avatar

  Sergiu

  Este deja OFICIAL!!! Adunarea CA din 12.11.2013 este nestatutara si prin urmare toate deciziile luate sunt NULE!!!

  Am primit mail la club cu hartia semnata de d-na Tocala si cu stampila MTS.

  Reply
 9. 8
  Avatar

  BRD Office

  In sfarsit, MTS si-a luat mana de pe Selejan. Felicitari dna. Tocala pentru decizia justa si libera de coruptie!

  Reply
 10. 9
  Avatar

  Costin

  Credeti voi… ministerul poate doar sa recomande, dar nu poate sa impuna nimic unei federatii. Doar o decizie judecatoreasca schimba ceva.

  Reply
 11. 10
  Avatar

  Andrei

  Costin puiule, Federatia este infiintata in baza legii sportului si functioneaza in baza ei. La fel si MTS. ei bine, legea doortului spune ca ministerul cam poate sa comande atunci cand o federatie nu respecta Statutul. asa ca eu zic sa nu mai puneti voi botul la ce spune Selejan pentru ca pierdeti vremea inutil.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.