Related Articles

5 Comments

 1. 1
  Avatar

  sergiu

  Sper din tot sufletul sa citeasca si George Wolters acest reportaj. Cu cat mai repede cu atat mai bine. In felul acesta poate realizeaza si el de ce am dorit din tot sufletul sa-i dam la o parte pe “dinozaurii comunisti”.

  Reply
 2. 2
  Avatar

  Liviu Iordache

  Cine a dat publicitatii aceste documente, cu datele personale la vedere, constituie infractiune! Plingere penala poate face oricine, nu inseamna nimic, din punct de vedere legal, doar naivii isi inchipuie ca daca s-a facut un denunt inseamna condamnare, cind zici penal este si arestat, dar acest lucru este evident: trimiterea spre publicare a datelor personale (cnp) este incalcare grava. Uitati-va la toate documentele publicate in cazuri grave, stenograme ale procuraturii etc, sunt acoperite asemenea date! Oricum, ati reusit sa faceti praf si federatia asta, ati ramas si fara buget, la fix ati inceput balacareala!

  Reply
 3. 3
  Avatar

  Deckard

  Intr-adevar publicarea datelor de indentitate facuta de Ovidiu Simen prin site-ul ciclism.ro constituie o incalcare grava a drepturilor privind siguranta datelor personale. Dar asa ceva este de asteptat din partea unor oameni de nivelul intelectual si moral al lui Ovidiu Simen, Vasile Selejean sau Carol Eduard Novak. Cei trei sus-mentionati, prin micul si meschinul lor razboi, au reusit sa distruga complet ciclismul romanesc. O sa dureze ani buni pana cand mai avem o umbra anemica a acestui sport. Un fost ciclist tine sa le multumeasca celor trei si acolitilor lor pentru tot ceea ce au facut in anul 2013. Fara ei nu puteam distruge ciclismul. Multumim!

  Reply
 4. 4
  Avatar

  gigi

  Pe Domnul Salajan il paste puscaria !!! O spun din surse sigure ! La inventarul actelor de catre comisia de inventariere sau gasit numeroase nereguli ! Fraude, falsuri si multe altele !

  Reply
 5. 5
  Avatar

  Laurentiu

  Tinand cont ca performantele FRC in ultimii 20 de ani sunt nule rezulta ca vechea conducere este interesata numai de partea financiara a afacerii.
  Daca nu mai puteai merge cu masina pe strada din cauza sutelor de concursuri de ciclism din toata tara si a zecilor de mii de practicanti ai acestui sport puteam spune: “Da domnule, debarcarea lui Salajan si a acolitilor lui e o mare pierdere”. Dar cand numeri pe degete sportivii din Romania iar majoritatea celor cat de cat mai rasariti sunt de la centrul de performanta de la Tusnad (singurul din tara si facut de entuziasti si nu de FRC) sau din Republica Moldova atunci nu poti sa spui decat “Bine ca in sfarsit am scapat de ei”

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.