Related Articles

17 Comments

 1. 1
  Avatar

  CSC Marghita

  Este foarte malitioasa motivul de suspendare la CSC Marghita, mai ales ca noi am trimis un om la Campionatele Nationale de MTB , atata ca nu este legitimat, si anul asta am legitimat pe inca 2 in club, un junior si un elite….deci care este motivul suspendarii????oficial nu am primit nici o instiintare pana in prezent.

  Reply
  1. 1.1
   Avatar

   Sergiu

   Şi nici nu ve-ti primi. Nici un club sau sportiv suspendat sau dezafiliat în ultimii ani nu a primit aşa ceva, ceea ce este o încălcare gravă a statutului FRC. Mai mult, la AG din martie nu le-a fost permis accesul în sala de şedinţă a reprezentanţilor unor cluburi pentru a-si apara dreptul la afiliere, de asemenea lucru interzis conform statutului, statut pe care unii se laudă ca l-au citit de prea multe ori.

   Reply
 2. 2
  Avatar

  triciclistul

  Interesant! 4 cluburi in curs de afiliere,deci nu există ,8 cluburi sunt ale d-nului Novak si familia ,restul de cluburi reprezinta interesele meschine ale lui Novak! Deci cine plânge, la usa lui Dumnezeu? Răspuns: Niste gunoaie, care au fost la sueta cea de taina de la Marghita! Ha,ha,ha! Ce gluma ungu.reasca!

  Reply
 3. 3
  Avatar

  Costin

  Saptamana trecuta unele cluburi erau tare revoltate ca de ce au fost suspendate, acum au devenit “in curs de afiliere” :))

  Reply
  1. 3.1
   Avatar

   Sergiu

   Daca ai citi si tu mesajele, si nu doar le-ai “rasfoi” vei vedea ca acele cluburi suspendate sunt altele decat cele in curs de afiliere!

   Adevarul e ca e “grele” pentru unii sa inteleaga situatia.

   Reply
 4. 4
  Avatar

  Tudor Oprea

  Poate ne dezvaluiti si noua domnule triciclist care sunt cele 8 cluburi ale familiei Novak. Sunt foarte curios.

  Reply
  1. 4.1
   Avatar

   euro

   Din comentariul triciclistului, doar afirmatia referitoare la nr. de cluburi ce le detine d-nul Novak ,te-a deranjat, in rest eu înteleg ,ca sunt adevărate şi nu merită atentia ta!

   Reply
   1. 4.1.1
    Avatar

    Tudor Oprea

    Ai înțeles bine, restul afirmațiilor nu merită atenția mea. Oricum am dat deja prea multă atenție unor persoane care nu au curajul să-și asume propria identitate.

    Reply
    1. 4.1.1.1
     Avatar

     euro

     Tudi,nici nu ştii cât de mic în continuare o să fii! Pe plan national esti super tare cu amatorii si pers. cu dizabilitati, in afară esti minuscul! Cei drept harfele ,le ai de campion,… la table! Sincer , nici nu stiu ,de ce ţi-am răspuns ,ca nu meritai, dar am zis să-ti fac plăcerea! Apropo de identitate, nu meriti ,asemenea onoare!

     Reply
 5. 5
  Avatar

  triciclistul

  nu zaet pagadi!

  Reply
 6. 6
  Avatar

  triciclistul

  Pierd bani si asta-i inebuneste! Ce bine imi pare!

  Reply
 7. 7
  Avatar

  campionii velodromului

  Domnule TRICICLIST, ar fi bine sa te uiti in gradina ta si sa nu vorbesti la adresa unor oameni pe care probabil nu ii cunosti, despre ce vorbesti ? esti acolitul celor care au papat bani de la stat 16 de ce nu ai facut scandal atatia ani? ce s-a facut pentru acest sport? Un *** esti tu daca vorbest asa despre ce nu cunosti.

  Reply
 8. 8
  Avatar

  campionii velodromului

  16 ani

  Reply
 9. Pingback: FRC reacţionează la scrisoarea celor 24 de cluburi

 10. 9
  Avatar

  triciclistul

  Întreabă-l pe stăpânul tău, cate cluburi detine ,el împreună cu familia şi o să fi uimit! Tudi esti naiv rău! Cei drept te-a făcut ,la capitolul ăsta!

  Reply
  1. 9.1
   Avatar

   Tudor Oprea

   Stăpâni nu am doar poate că sunt naiv. Tocmai de-aia te-am intrebat care sunt cele 8. E simplu, din lista de mai sus ni le spui și nouă pe cele 8. Și pe viitor poate știm și cu cine stăm de vorbă, asta apropo de verticalitate.

   Reply
   1. 9.1.1
    Avatar

    triciclistul
    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.