Related Articles

14 Comments

 1. 1
  Avatar

  Andrei Neacsu

  Astia sunt de rasul curcilor. Novak le spune clar ca numai el are dreptul conform statutului sa convoace consiliul si ei o dau in balarii ca daca nu convoaca el o fac ei. BAIETI, NU AVETI VOIE CONFORM STATUTULUI SA CONVOCATI CONSILIUL DE ADMINISTRATIE. Sueta voastra nu are nici un efect legal.

  Tare si aia din jumatate plus 1. Deci daca pleacă 7 membrie se aduna Selejan singur si are majoritate. Este specificat clar ca in consiliu sunt 9 membrii asa ca 5 nu inseamna majoritate.

  La ora actuala sunt 43 de cluburi pentru ca si cele suspendate abuziv SUNT CLUBURI MEMBRE. Nu a fost votata excluderea lor.

  In rest, imbecili asa cum ne-am obisnuit.

  Reply
 2. 2
  Avatar

  Costin

  Si daca numai el are dreptul asta inseamna ca poate sa abuzeze de el? In caz de abus sunt sigur ca nu mai e valabila regula.

  Reply
 3. 3
  Avatar

  Pro Romania

  Domnule Andrei,

  Mai usor ca te faci de ras.

  Daca, doamne fereste presedintele pateste ceva, activitatea federatiei nu se mai poate desfasura pentru ca se incalca statutul?
  Chiar nu intelegeti ca domnul presedinte a blocat federatia de la sfarsitul lui martie si pana acum?
  Va mai spun ceva domnule Andrei cu toate ca s-a putea sa nu intelegeti.
  Daca domnul Novak nu convoaca un consiliu de administratie ( adica fuge ca un las), nu ramane ca solutie decat oprirea contractului de finantare dintre mts si federatie, adica, se pierd si cei 200000 de lei care sunt pregatiti si trebuie sa intre obligatoriu in contul federatiei in cel mai scurt timp.
  De asemenea, daca nu face consiliu de administratie, MTS poate de asemenea sa retraga certificatul de identitate sportiva al federatiei. Adica? Stop ciclism! Gata cu o disciplina olimpica in Romania.
  O sa mai conduca nimic.
  Chiar nu intelegeti ca peste puterea presedintelui este consiliul de administratie si adunarea generala?
  Fratilor, cititi statutul ca io deja l-am invatat pe de rost de cand cu cearta asta ieftina din care ciclismul are de pierdut.
  Sunt tare curios ce-o sa mai faca Novak cand or veni majoritatea cluburilor la bucuresti sa-i ceara explicatii de ce nu a convocat consiliul de administratie si s-au pierdut cele 2 miliarde de lei.
  Apropo. Sti matematica? Daca din 9 membrii, unul a demisionat, cati mai raman? 8 nuu? si daca din 8 membrii activi s-au prezentat 5, ce inseamna asta? majoritate+1 sau nu?

  Reply
 4. 4
  Avatar

  Andrei

  Stimate domn,

  pseudospecialisti sunt in toate domeniile. Eu zic sa facem putina analiza pe text:

  1. ART.63 Consiliul de Administratie se compune din noua membrii, dupa cum urmeaza
  Adica pentru cultura ta generala eu stiu foarte bine matematica si 5 din 9 nu prea inseamna jumatate plus unu.

  2. A blocat presedintele federatia? De ce? Pai oamenii aia de ce sunt platiti? Sa se vada la consiliul de administratie? Ei ce au muncit din martie pana acum?

  Situatia este foarte simpla si poate fi rezolvata rapid. Adunare Generala Extraordinara care sa arate vointa membrilor federatiei. Nu consiliul de administratie si nu consiliul director sunt vocea federatiei, vocea federatiei sunt cluburile care o compun.

  Tu chiar crezi ca cineva este fraier si nu vede tactica lui Vasile? Suspenda cluburi la nesfarsit si pe urma cand ramane cu cele 10 ale lui convoaca adunare. Din pacate lucrurile nu merg chiar cum vrea el.

  Concluzie: Pune mana si citeste inca odata Statutul sau mai bine treci la tabla si scrie textul statutului de 10 ori, poate asa il intelegi si nu il mai interpretezi cum vrei tu.

  PS: sa nu uitam ca doar Presedintele poate convoca CA, nimeni altcineva. Daca el nu il convoaca poate fi notificat, poate fi intrebat de ce nu il convoaca, se poate discuta cu el.
  Cand organizezi abuziv o sueta in 5 si anunti ca ai suspendat 5 cluburi si l-ai demis pe presedinte nu te mai prea crede nimeni ca vrei binele ciclismului.

  Reply
  1. 4.1
   Avatar

   triciclistul

   EEEEh! Dar cand faci suete la Marghita cu toti mascaricii , atunci cum se numeste? Raspuns: Sex in grup pe ungureste!

   Reply
 5. 5
  Avatar

  Pro Romania

  Domnule Andrei,

  Vezi ca nu stii?
  In acest caz, numarul membrilor consiliului de administratie sunt 8 pentru ca unul a demisionat. Nu are cum sa se ia ca baza de calcul tot 9.
  Iti mai dau un exemplu: Daca isi baga demisia din consiliu 4 membrii, ce faci? Calculezi tot la referinta de 9? Inseamna ca nu mai poti tine CA pentru ca nu ai jumatate + 1?
  Slabut cu logica domnule Andrei.
  Referitor la punctul doi, vi se pare ca acest an a fost unul de succes? Vedeti ca din martie si pana in prezent domnul Novak a avut si are control total asupra banilor din banca.
  Si asa, ca sa-ti dovedesc ca nu cunosti statutul si trebuie sa-l citesti tu de vreo 10 ori ca sa-l intelegi, ADUNAREA GENERALA EXTRAORDINARA pe care ti-o doresti tu, Novak si toti acolitii, nu se poate convoca decat cu avizul CONSILIULUI DE ADMINISTRATIE, in baza hotararii a 2/3 dintre membrii AFILIATI FRC(nu cluburi de sah) cu drept de vot.

  Sper ca ati inteles domnule Andrei si va anunt ca pentru urmatorul raspuns va trebui sa va percep tarif de meditatii la materia statutul FRC.

  Reply
 6. 6
  Avatar

  SorinA

  Probabil asa se numeste domnul Floares, pentru ca dumneavoastra va ascundeti sub pseudonimul Triciclistul. Va recomand totusi sa nu vorbiti de franghie in casa spanzuratului, nu de alta dar este posibil ca dupa o verificare a documentelor contabile, care fiti sigur ca o sa se faca la un moment dat, exista posibilitatea sa vizitati o institutie culturala unde lucruri ciudate se pot intampla cand intorci spatele sau cand scapi sapunul pe jos, chiar si sex in grup se poate organiza, spontan. 🙂

  Reply
 7. 7
  Avatar

  Bogdan

  Domnule, sau Doamna SorinA,

  In ceea ce ma priveste te asigur ca nu ma ascund dupa pseudonime. Ceea ce afirmi, se poate verifica pe server dupa IP si MAC code. In cazul in care se dovedeste ca celebrul Triciclistul nu sunt eu, esti gata pentru un proces de afirmatii calomnioase si amenintari?
  Totusi, pentru curiozitatea dumneavoastra: FRC a fost verificata in perioada Noiembrie 2012 – Februarie 2013 de Curtea de Conturi. Raportul de control este public si, culmea, favorabil. Singurele probleme sunt din Martie pana in prezent. Dar, pentru acestea, nu-mi fac griji referitoare la sapun.

  Reply
  1. 7.1
   Avatar

   triciclistul

   D-nule Bogdan ,dacă fraierul vrea un proces ,eu apar ca şi martor!

   Reply
 8. 8
  Avatar

  BRD Office

  iReporter isi asuma o mare responsabilitate cand publica informatii false si documente masluite cu sigla BRD. Speram ca au acoperirea necesara, pentru ca extrasul de cont BRD este un fals care va declansa o serie de consecinte legale!

  Reply
 9. 9
  Avatar

  Pro Romania

  BRD Office? :)))))))))

  Reply
 10. 11
  Avatar

  campionii velodromului

  Pe un extras de cont daca este oficial sub sigla BRD trebuie sa apara ora, data,si destinatarul contului, cel care apare aici este un FALS domnilor un fiti creduli la tot ce se scrie.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.