Related Articles

2 Comments

 1. 1
  Avatar

  Cristi

  Imediat dupa demiterea sa din functia de Presedinte al FRC, domnul Novak a afirmat printre altele, ca poate sa combata cele 25 puncte de acuzare aduse de Consiliul de Administratie al FRC
  Pina astazi, domnul Novak nu a putut sa combata nici macar unul din cele 25 puncte ale acuzarii sale in urma careia a fost demis de catre Consiliul de Administratie al FRC:
  Ma intreb, cit timp doreste domnul Novak sa tot repete ca adunarea Consiliului de Administratie nu a fost legala tinind seama de faptul ca el insusi nu si-a indeplinit datoria de a convoca Consiliul de Administratie cel putin o data la trei luni ??

  Reply
 2. 2
  Avatar

  Deckard

  Domnule Cristi, trebuie sa te contrazic. Art. privind intrunirea Consiliului de administratie se interpreteaza in sensul ca NU este nevoie de acordul presedintelui pentru intrunirile trimestriale, ci doar pentru situatiile de exceptie. Deci regula consta in faptul ca pentru intrunirile trimestriale nu este nevoie de convocarea realizata de presedinte, dar in situatiile de exceptie, adica ori de cate ori este nevoie, presedintele poate convoca Consiliul de administratie. Asa ca domnul presedinte Novak a dat-o pe langa in cazul in care asta a fost o intrunire trimestriala. De asemenea domnul Novak sta prost cu tabla adunarii. Numarul de 5 participanti este egal cu jumatate plus 1 din totalul de 8, deci cvorumul a fost intrunit, iar presedintele Novak fiind demis o sa aiba mai mult timp la dispozitie sa se antreneze pentru performanta ca, intre noi fie vorba, oricum nu ii arde lui de munca la birou, si nici capul nu il ajuta in sensul asta.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.