Related Articles

2 Comments

  1. 1

    Pro Romania

    Felicitari MTS!
    Sper ca rezolutia data sa fie una inteleapta, menita sa rezolve situatia in care este FRC din luna Aprilie a.c.

    Va rog doamna Carmen sa-l intrebati pe domnul Novak de ce nu vrea sa deblocheze federatia si sa convoace un consiliu de administratie?
    Ce fel de lider este daca nu respecta interesele ciclismului romanesc?
    Chiar nu este constient ca ne-a facut de ras in fata MTS?
    A reusit sa treaca de la circul cu federatia la circul cu ministerul. Mai urmeaza sa se certe si cu Guvernul Romaniei.
    Fratilor. Cine este pana la urma Novak, inafara de rezultatele sportive? Pai nici macar Nadia, Nastase, Lipa si multi altii nu ar face asemena circ mediatic.

    Dupa ce ca suntem vai de ciclismul nostru acum sa ne fie frica si de relatia cu Ministerul?
    Novak a aparut in presa cu amenintari ca da in judecata MTS. Pai se poate asa ceva? Asa reactioneaza un presedinte in relatia cu Ministerul de specialitate?

    Rog MTS sa gaseasca o forma de a se debloca aceasta situatie prin desfasurarea consiliului de administratie.
    Nu va mai lasati impresionati de vorbele de duh ale lui Novak. Acuza fara argumente. Am citit o declaratie a consiliului de administratie (tot pe ciclism.ireporter.ro) si se explica foarte clar toate acuzele aduse federatiei de domnul Novak.
    Si inca un lucru care dovedeste importanta domnului Novak. Toate declaratiile din foarte multele ziare on-line nu au generat decat maxim un comentariu. Lipsit de importanta.

    Domnule Novak! Mai bine inaintati demisia pentru ca nu sunteti capabil sa gestionati o federatie de cand ati venit! Nu va mai plangeti ca deja sunteti penibil. Ori de cate ori aveti ocazia iesiti in presa in loc sa rezolvati treaba intern, asa cum ar trebui.
    Ne faceti de ras! Gata! Stop scandal mediatic!

    Reply
  2. 2

    campionii velodromului

    ce sa se deblocheze domnule PRO ROMANIA federatia nu este blocata, se vor bani? pentru ce? la sectiile de ciclism sau la sportivi nu ajung, materiale nu se cumpara, concursuri nu se organizeaza de catre federatie atunci pentru ce vreti banii?
    Toti vor sa scape de NOVAK pentru ca nu se pot apropia de bani asta este adevaratul motiv.Unde este transparenta bugetului Federatiei in cei 16 ani?

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.