Related Articles

7 Comments

  1. 1

    gagniuc narcis

    Pacat….e mai bun….

    Reply
  2. 2

    polist4ever

    Tusnad avea nevoie de aceasta victorie! Felicitari celor de la Tusnad Cycling Team pentru achizitia facuta. Kvasina merita toti banii.

    Reply
  3. 3

    Constantin

    Andrei este un ciclist foarte bun . Putea sa castige usor si anul acesta Turul Romaniei numai daca venea cu echipa lui din Italia . Sportivii romani , antrenati in Romania , colegii de echipa din aceasta editie a turului sunt la un nivel foarte slab. Arata bine (sportivii romani )numai in poze si atat . Andrei poate sa treaca usor peste acest episod, probabil, esec .

    Reply
  4. 4

    Tank

    Constantine! Te pricepi tu vad… Dar spune-mi si mie daca nu este bun la catarare cum il ajut coechipierii? Il imping, trag in sus? Da, este cel mai bun roman, atit. Dar nivelul lui este mult sub nivelul international, ai sa vezi tu la CM! Braco TCT!

    Reply
  5. 5

    Constantin

    Pentru munca depusa in cele sapte etape , munca depusa de unul singur fara sprijinul unei echipe puternice , pentru a ramane in pozitia a doua in clasament , a platit azi .

    Reply
  6. 6

    popica

    unde este antrenorul puli ?

    Reply
  7. 7

    Tank

    Vai! A trebuit sa stea numai in pluton, sa se uite mai intai la Tamouridis si dupa aia la Kvasina. Au muncit echipele lor si a sprinterilor. Nu stiu dar nici nu cred ca Kvasina a fost ajutat la catarare de vreun coechipier, Andrei ar fi trebuit sa puna roata pe el mai apoi sa se distanteze… Dar n-a putut, poate la anul!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.